Lastu
Kehittämistoiminta
lastu

Lastu

LASTU – Vammaisten lasten perheiden tukimallit -levittämishanke (2019) 

Hankkeen toiminta

Lue hankkeen uusin uutiskirje

Toimintaa perheille Iisalmessa:

 • Lastu-hanke on mukana MLL:n Iltapöllöt- iltaperhekahvilassa joka kuukauden viimeinen keskiviikko, jolloin ohjelmassa on ohjattua toimintaa. Iltapöllöjen mainos ja ohjatun toiminnan mainos. 

 • Perheentalon perheraadissa perheet pääsevät yhdessä toisten kanssa suunnittelemaan ja arvioimaan toimintaa. Perheraadissa tuetaan tukea tarvitsevien lasten osallisuutta monipuolisille keinoilla. Iisalmen perheraadin ajankohta ilmoitetaan alkusyksystä.

 • Erityislapsiperheiden lauantait kokoavat erityislapsiperheet Perheentalolle 1-2 krt. vuodessa. Iisalmen lauantait ovat 24.8.2019 ja 26.10.2019. Mainokset julkaistaan alkusyksystä.

 • Lastu-hanke on kevään aikana mukana Perheiden perjantaissa ja Aamupala & asiaa- toiminnassa. Molemmissa hankkeella on erityislapsiperheitä koskettavaa toimintaa. Tutustu mainoksiin ja tule mukaan.

 • Erityislapsiperheille kohdennettu kesäretki Anttulan Yökylään 15.6.2019. Mainos löytyy täältä.

Toimintaa perheille Siilinjärvellä:

 • Siilinjärven Perheentalon perheille ja verkostoille suunnattu suunnittelutapahtuma järjestetään 14.5.2019 klo 14-19:00. Tutustu mainokseen!
 • Lastu-hanke on mukana Siilinjärven Perheentalon ilta- aukiolossa. Toiminnasta tiedotetaan alkusyksystä enemmän.
 • Erityislapsiperheiden lauantait kokoavat erityislapsiperheet Perheentalolle 1 krt. vuodessa. Siilinjärven lauantai on 14.9.2019. Mainos julkaistaan alkusyksystä.
 • Perheentalon perheraadissa perheet pääsevät yhdessä toisten kanssa suunnittelemaan ja arvioimaan toimintaa. Perheraadissa tuetaan tukea tarvitsevien lasten osallisuutta monipuolisille keinoilla. Siilinjärven Perheentalon perheraati on 13.9.2019.

Toimintaa perheille Varkaudessa:

 • Varkauden Perheentalon avajaisia ja suunnittelutapahtumaa vietetään  25.9.2019. Tutustu mainokseen lähempänä tästä.
 • Lastu-hanke on mukana Varkauden Perheentalon ilta- aukiolossa. Toiminnasta tiedotetaan alkusyksystä enemmän.
 • Erityislapsiperheiden lauantait kokoavat erityislapsiperheet Perheentalolle 1 krt. vuodessa. Varkauden lauantai on 9.11.2019. Mainos julkaistaan alkusyksystä.
 • Perheentalon perheraadissa perheet pääsevät yhdessä toisten kanssa suunnittelemaan ja arvioimaan toimintaa. Perheraadissa tuetaan tukea tarvitsevien lasten osallisuutta monipuolisille keinoilla. Varkauden Perheentalon perheraati on 8.11.2019.

Ohjausta ja neuvontaa perheille ja verkostoille eri paikkakunnilla:

 • Hanke on mukana järjestämässä KYS:n vertaisiltoja Kuopiossa. Tutustu vertaisiltojen kevään ohjelmaan.

Hankkeen suunnitelmat, raportit ja esitteet

Hankkeen keskisimmät yhteistyökumppanit:

Iisalmen Perheentalo, Tukiliitto, Vammaisperheyhdistys Jaatinen, Pohjois-Savon neurologiset erityisvaikeudet ja autisminkirjo yhdistys, Eijsveikeet ry, MLL:n Järvi-Suomen piiri, Leijonaemojen paikalliset vertaisryhmät, Savonia Ammattikorkeakoulu, Humanistinen Ammattikorkeakoulu, TATU ry, Invalidiliitto, Vammel ry

Hankkeeseen liittyvää materiaalia ja tuotoksia

Lastu-hankkeessa valmistuneet opinnäytetyöt


Rekisteriselosteet

Lastu-hankkeessa kerätään toiminnan edellyttämiä rekistereitä sähköpostiosoitteista, ilmoittautumis- ja osallistumislistoista. Rekisterit sisältävät henkilötietoja. Sähköpostiosoitteita käytetään toiminnan tiedottamisen tukena. Jos haluat, että sinun osoitteesi poistetaan listalta, ole yhteydessä Ritva Lehtovaaraan, ritva.lehtovaara@savas.fi

Rekisteriselosteet löytyvät alta:

Lastu-hankkeen toimintaan osallistuneet perheet

Lastu-hankkeen yhteistyöverkostot

Takaisin edelliselle sivulle

Kuvia projektista

Ota yhteyttä

×

Anna palautetta

×