∙ SAVAS KESÄREKRY: Tule meille kesätöihin! - Savas

∙ SAVAS KESÄREKRY: Tule meille kesätöihin!

10.01.2024

Rekry-2023-nelio

Kymmeniä sotealan kesätyöpaikkoja – HAE NYT!

SAVAS KESÄREKRY

Tule kesätöihin Savas-Säätiöön!
Tarjolla on kymmeniä kesätyöpaikkoja useilla paikkakunnilla Savossa. Meillä on töitä sekä uransa alkuvaiheessa oleville sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille että sotealan ammattilaisille.

Työssämme olemme mukana asiakkaidemme kaikissa elämän käänteissä iloineen ja suruineen. Sinulta odotamme innokkuutta oppia uutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Mielestämme asenne ratkaisee!

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän organisaatiossamme. Yksiköissämme saat ammattitaitoisen henkilökunnan jatkuvan tuen, sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Savas tarjoaa kahvin/teen työpäivän aikana sekä Epassi-edun työsuhteen pituuden mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan koulutus (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) tai alalle opiskelu/alan opinnot. Huomioimme myös alan opiskelijat, jolloin tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoittelun palkallisena. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Tutustu työmahdollisuuksiin ja hae pian, niin olemme sinuun yhteydessä:

Katso avoimet työpaikat

Kesätyöntekijäpalautteita 2023:

”Suuri kiitos kesäajan sijaisuudesta. Arvot ja työnteko Savaksella on ollut yhdet parhaimmista, missä olen päässyt töitä tekemään. Työntekijöistä pidetään huolta ja huolehditaan myös oppimisesta ja kehittämisestä.
Ehdottomasti paikkana sellainen, johon haluaa palata.”

”Erittäin mukava paikka tehdä kesätöitä. Suosittelen varmasti myös tutuilleni.”

”Todella positiivinen kesätyökokemus! Ihana työporukka!”

Savas-Säätiö sr (Savas) on vetovoimainen erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden joustavien ja yksilöllisten asumisen ja päiväaikaisen toiminnan palvelujen osaaja, tuottaja ja kehittäjä. Savas toimii ihminen edellä korostaen avoimuutta ja osallisuutta.
Meillä työskentelee suuri joukko osaavia sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaisia (mm. sosionomeja, lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia). Osaava, työhönsä motivoitunut ja innostunut sekä hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme peruspilareita. Tervetuloa työkaveriksemme!

Usein kysyttyä -sivulle ›