Kiertävä ohjaaja

Kiertävä ohjaaja

Kiertävä ohjaaja, Mikkeli

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan.

17.08.2022

Tule kiertävien ohjaajien rinkiin Mikkeliin, tuemme asiakkaita osallisuuteen sekä täysvaltaiseen ja arvokkaaseen elämään!

Savas-yksiköitä Mikkelissä on asumispalveluyksiköt Maahisentaipaleen asunnot, Oksakujan palvelukoti, Pihkapuiston palvelukoti, sekä Katajamäen ja Pihkapuiston toimintakeskukset.

Yksiköt tarjoavat kehitysvammaisten/ autisminkirjon asiakkaiden kodikasta asumista ja mielekästä päivätoimintaa. Asumispalveluissa ohjaajan työ on kolmivuorotyötä ja päivätoiminnassa päivätyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yksikössämme. Savaslaisena saat hyvän perehdytyksen ja mahtavan työryhmän tuen, e-Passi Flex -edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja). Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat. Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa ja joustavuutta siirtyä yksiköstä toiseen.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 30.9.2022 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@savas.fi

Laitathan hakemuksesi pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tiedustelut: Pihkapuiston toimintakeskuksen yksikön johtaja: Leena Asikainen puh. 044 430 6388 tai asiantuntija: Niina Argillander, puh. 0440 363 508. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset

Usein kysyttyä -sivulle ›