Kiertävä ohjaaja/ varahenkilöstö

Kiertävä ohjaaja/ varahenkilöstö

Kiertävä ohjaaja/ varahenkilöstö, Kuopio

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan

19.09.2022

Savas-Säätiön yksiköitä Kuopiossa ovat asumispalveluyksiköt Särkiniemen palvelukoti, Puijonsarven palvelukoti, Louhumäen kodit, Savolanniemen palvelukoti,  sekä päivätoimintayksikkö Louhumäen toimintakeskus. Yksiköt tarjoavat kehitysvammaisten/ autisminkirjon asiakkaiden asumispalveluita ja päivätoimintaa. Asumispalveluissa ohjaajan työ on kolmivuorotyötä ja päivätoiminnassa päivätyötä.

Kiertävän ohjaajan työ tarjoaa vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn. Se on oivallinen työpaikka työntekijälle, joka nauttii työskentelystä vaihtelevien yksiköiden ja tilanteiden parissa sekä haluaa kehittyä monipuoliseksi vammaistyön osaajaksi. Kiertävä ohjaaja tekee itsenäistä työtä, mutta on aina osana tiimiä sekä työyhteisöä omassa kotiyksikössä. Kiertävät ohjaajat ovat Savaksen moniosaajia.

Kiertävän ohjaajan vaatimuksena on, että hänellä on lääkeluvat jokaiseen alueen yksikköön ja hän pystyy toimimaan yksikössä vastuullisena työntekijänä kaikissa vuoroissa.

Kiertävän ohjaajan työssä korostuvat  paineensietokyky, muuttuvat tilanteet, tilanteen nopea haltuunotto. Heidän on osattava toimia eri työympäristöissä ja nähdä asioita laaja-alaisesti ja itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän organisaatiossamme ja maksamme peruspalkan päälle kiertävän lisän 200 e/kk ja e-passi edun.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) ja LOVE lääkehoidon osaamista. Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Teemme haastatteluja hakemusten saapuessa ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 8.10.2023 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@savas.fi.

Tiedustelut: Louhumäen kodit yksikön johtaja Marjo Korhonen, puh 0417311857 tai asiantuntija Niina Argillander, puh 0440 363 508. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset

Usein kysyttyä -sivulle ›