Kiertävä ohjaaja/ varahenkilöstö

Kiertävä ohjaaja/ varahenkilöstö

Kiertävä ohjaaja/ varahenkilöstö, Iisalmi

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan.

23.11.2022

Savas-Säätiön yksiköitä Iisalmessa ovat asumispalveluyksiköt Sorsapuiston palvelukoti, Kirkonsalmen palvelukoti, Marjahaan palvelukoti, Haipakka asunnot sekä päivätoimintayksikkö Osallisuustalo AITO. Yksiköt tarjoavat kehitysvammaisten/ autisminkirjon asiakkaiden asumispalveluita ja päivätoimintaa. Asumispalveluissa ohjaajan työ on kolmivuorotyötä ja päivätoiminnassa päivätyötä.

Kiertävän ohjaajan työ tarjoaa vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn. Se on oivallinen työpaikka työntekijälle, joka nauttii työskentelystä vaihtelevien yksiköiden ja tilanteiden parissa sekä haluaa kehittyä monipuoliseksi vammaistyön osaajaksi. Kiertävä ohjaaja tekee itsenäistä työtä, mutta on aina osana tiimiä sekä työyhteisöä omassa kotiyksikössä. Kiertävät ohjaajat ovat Savaksen moniosaajia.

Kiertävän ohjaajan vaatimuksena on, että hänellä on lääkeluvat jokaiseen alueen yksikköön ja hän pystyy toimimaan yksikössä vastuullisena työntekijänä kaikissa vuoroissa.

Kiertävän ohjaajan työssä korostuvat  paineensietokyky, muuttuvat tilanteet ja tilanteen nopea haltuunotto. Heidän on osattava toimia eri työympäristöissä ja nähdä asioita laaja-alaisesti ja itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän organisaatiossamme ja maksamme peruspalkan päälle kiertävän lisän 200 e / kk, hyvän perehdytyksen, mahtavan työryhmän tuen ja e-Passi Flex -edun.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) ja LOVE lääkehoidon osaamista. Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Teemme haastatteluja hakemusten saapuessa ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 30.3.2023 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@savas.fi.

Tiedustelut: Sorsapuiston palvelukodin johtaja Tuula Krogerus 0444306309, puh tai asiantuntija Niina Argillander, puh 0440 363 508. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset

Usein kysyttyä -sivulle ›