Ohjaaja, Haipakka-asunnot - Savas

Ohjaaja, Haipakka-asunnot

Ohjaaja, Haipakka-asunnot, Iisalmi

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus 29.7.2024 tai sopimuksen mukaan

28.03.2023

Haluatko toteuttaa asukkaiden omannäköistä ja hyvää elämää? Etsimme tiimiimme motivoitunutta ja sydämellistä ohjaajaa kehitysvammaisten ja autismiskirjon henkilöille ympärivuorokautiseen asumispalveluun Iisalmeen. Haipakka asunnot tarjoavat kodikkaan ja yhteisöllisen ympäristön, jossa voi aidosti vaikuttaa asukkaiden arkeen ja hyvinvointiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen ohjaajan tehtävän yksikössämme. Lisäksi pääset vahvistamaan asukkaidemme osallisuuden toteutumista autismikuntoutuksen keinoin.  

Ohjaajan työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.  Saat hyvän perehdytyksen ja mahtavan työryhmän tuen. Tarjoamme monipuolisen työterveyspalvelut, E-passi Flex -edun, työsuhdepyöräedun sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).  

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja), nepsy-osaamista sekä avointa mieltä ja asiakkaita arvostavaa työotetta. Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat. 
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 15.7.2024 mennessä sähköpostilla: kaisa.syvavirta@savas.fi. 

Tiedustelut: Kaisa Syvävirta yksikön johtaja puh. 041 730 7392 kaisa.syvavirta@savas.fi tai

Niina Argillander asiantuntija (palvelutoiminta ja rekrytointi) 044 036 3508 niina.argillander@savas.fi
Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.  

Usein kysyttyä -sivulle ›