Ohjaaja, Haipakka-asunnot - Savas

Ohjaaja, Haipakka-asunnot

Ohjaaja, Haipakka-asunnot, Iisalmi

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan.

28.03.2023

Tule mukaan osaksi Haipakka-asuntojen yhteisöä.  
Haluatko toteuttaa asukkaiden omannäköistä ja hyvää elämää? Etsimme ammattitaitoista ja hyvää tyyppiä tiimiimme. Meillä pääset osaksi lupsakkaaseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa voit aidosti olla oma itsesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen ohjaajan tehtävän yksikössämme. Lisäksi pääset ohjaamaan asukkaidemme osallisuuden toteutumista autismikuntoutuksen keinoin.  
Haipakka-asunnot tarjoaa ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Ohjaajan työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.   

Savaslaisena saat hyvän perehdytyksen ja mahtavan työryhmän tuen, e-Passi Flex -edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).  

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) sekä avointa mieltä ja asiakkaita arvostavaa työotetta. Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat. 
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 11.6.2023 mennessä sähköpostilla: merita.korhonen@savas.fi. 

Tiedustelut: yksikön johtaja Merita Korhonen, puh. 044 430 6360 tai asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508. 
Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.  

Usein kysyttyä -sivulle ›