Ohjaaja, Louhumäen toimintakeskus - Savas

Ohjaaja, Louhumäen toimintakeskus

Ohjaaja, Louhumäen toimintakeskus, Kuopio

Määräaikainen työsuhde ajalle 7.11.2022-19.9.2023.

19.09.2022

Haluatko olla osa Louhumäen toimintakeskuksen yhteisöä? Oletko kiinnostunut erityisen tuen tarpeessa olevien henkilöiden parissa työskentelystä, jossa voit hyödyntää erilaisia taitoja? Meillä pääset osalliseksi ammattitaitoiseen, iloiseen sekä luovaan työyhteisöön, jossa voit oppia aina uutta.     

Louhumäen toimintakeskus tarjoaa monipuolista työ- ja päivätoimintaa autismikirjon henkilöille Kuopion Petosella. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme osallisuutta ja omista voimavaroista lähtevää toimintaa. Päivä- ja työtoiminnalla tuemme asiakkaan arkea ja elämänhallintaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yksikössämme.  Savaslaisena saat hyvän perehdytyksen ja mahtavan työryhmän tuen, e-passi Flex edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus). 


Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja). Arvostamme aiempaa työkokemusta autismikirjon parissa, kommunikaatio- sekä neuropsykiatristaosaamista. Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat.
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 9.10.2022 mennessä sähköpostilla: piia.karvonen@savas.fiHaastattelut pidetään viikolla 41.

Tiedustelut: yksikön johtaja Piia Karvonen, puh. 044 430 6325  

Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset. Peruspalkka 2275,27€. Peruspalkan lisäksi maksetaan kokemuslisä 5% tai 10%. 

Usein kysyttyä -sivulle ›