Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot - Savas

Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot  

Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot  , Mikkeli

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan (100% työaika).

30.08.2022

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan (100% työaika). 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä aitojen ihmiset parissa? 

Meillä pääset osalliseksi yhteisöä, jossa mahdollistetaan asiakkailla omannäköinen ja hyvä elämä. Huolehdimme jokaisen asiakkaamme yksilöllisistä tarpeista tavoitteenamme sujuva arki, iloineen ja suruineen.

Maahisentaipaleen asunnot tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua keskiasteisesti ja vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. Ryhmäkodissa ja rivitaloissa on yhteensä 25 asiakaspaikkaa. Ohjaajan työ yksikössämme on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Toimintamme peruspilareita ovat palvelujen hyvä laatu ja aktiivinen kehittäminen sekä ammattitaitoinen, työhönsä motivoitunut ja innostunut henkilöstö. Toivomme hakijalta hyviä tiimityötaitoja sekä reipasta työotetta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yksikössämme. Lisäksi saat e-Passi Flex-edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus). 
Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja). 
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa, myös covid-19 -rokotusten antamaa suojaa.   

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 9.10.2022 mennessä sähköpostitse rekrytointi@savas.fi. Laitathan hakemuksesi pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.
Tiedustelut:  

Maahisentaipaleen asuntojen yksikön johtajan sijainen Saara Heikkinen puh. 044 4306391, asiantuntija Niina Argillander 044 0363508
Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.

Usein kysyttyä -sivulle ›