Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot - Savas

Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot

Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot, Mikkeli

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan (100% työaika).

15.03.2022

Maahisentaipaleen asunnot tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua tukea tarvitseville henkilöille. Ryhmäkodissa ja rivitaloissa on yhteensä 25 asiakaspaikkaa. Ohjaajan työ yksikössämme on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Meillä pääset osalliseksi tiimiä, jossa mahdollistetaan asiakkaiden omannäköinen ja hyvä elämä. Huolehdimme jokaisen asiakkaamme yksilöllisistä tarpeista tavoitteenamme sujuva arki, iloineen ja suruineen.

Toimintamme peruspilareita ovat palvelujen hyvä laatu ja aktiivinen kehittäminen.
Henkilöstömme on innostunut, ammattitaitoinen ja työhönsä motivoitunut. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työssä pääset käyttämään omaa persoonallisuuttasi ja luovuuttasi. Tärkeintä on, että kohtaat ennakkoluulottomasti ihmisiä ja suhtaudut avoimin mielin uuteen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yksikössämme.
Lisäksi saat e-Passi Flex-edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus). 

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja). 
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.  

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 29.1.2023 mennessä sähköpostitse rekrytointi@savas.fi. Laitathan hakemuksesi pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tiedustelut: Yksikön johtaja Anna Valkonen, puh. 044 430 6391 tai asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508.
Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.

Usein kysyttyä -sivulle ›