Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot - Savas

Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot

Ohjaaja, Maahisentaipaleen asunnot, Mikkeli

Määräaikainen työsuhde ajalle 24.6.-29.12.2024.

17.01.2024

Maahisentaipaleen asunnot tarjoaa sekä yhteisöllistä asumista että ympärivuorokautista asumispalvelua. Ryhmäkodissa ja rivitaloissa on yhteensä 25 asiakaspaikkaa.
Meillä pääset osalliseksi tiimiä, jossa mahdollistetaan asiakkaiden omannäköinen ja hyvä elämä. Huolehdimme jokaisen asiakkaamme yksilöllisistä tarpeista tavoitteenamme sujuva arki, iloineen ja suruineen.

Toimintamme peruspilareita ovat palvelujen hyvä laatu ja aktiivinen kehittäminen. Henkilöstömme on innostunut, ammattitaitoinen ja työhönsä motivoitunut. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työssä pääset käyttämään omaa persoonallisuuttasi ja luovuuttasi. Tärkeintä on, että kohtaat ennakkoluulottomasti ihmisiä ja suhtaudut avoimin mielin uuteen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yksikössämme. Lisäksi saat Epassi Flex -edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja). Huomioimme myös alan opiskelijat. Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 31.5.2024 mennessä sähköpostitse rekrymikkeli@savas.fi.
Laitathan hakemuksesi pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tiedustelut: Maahisentaipaleen asuntojen yksikön johtaja Anna Valkonen, puh. 044 430 6391 tai
asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508.
Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.

Usein kysyttyä -sivulle ›