Kiertävä Ohjaaja - Savas

Kiertävä Ohjaaja

Kiertävä Ohjaaja, Iisalmi

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan.

25.02.2022

Etsimme kahta kiertävää ohjaajaa Iisalmen Savas tiimiin vahvistukseen ! Kiertävän ohjaajan työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista.

Savas-yksiköitä Iisalmessa ovat asumispalveluyksiköt Sorsapuiston palvelukoti, Kirkonsalmen palvelukoti, Marjahaan palvelukoti ja Haipakka asunnot.

Yksiköt tarjoavat kehitysvammaisten/ autisminkirjon asiakkaiden asumispalveluita. Asumispalveluissa ohjaajan työ on kolmivuorotyötä.

Savaslaisena saat hyvän perehdytyksen ja mahtavan työryhmän tuen, e-Passi Flex -edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja). Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat.

Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa ja joustavuutta siirtyä yksiköstä toiseen.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 30.9.2022 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@savas.fi

Laitathan hakemuksesi pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tiedustelut: Sorsapuiston palvelukodin yksikön johtaja Tuula Krogerus puh. 0444306309 tai asiantuntija Niina Argillander puh. 0440 363 508. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset

Usein kysyttyä -sivulle ›