Ohjaajan keikkatöitä eläkeläisille - Savas

Ohjaajan keikkatöitä eläkeläisille

Ohjaajan keikkatöitä eläkeläisille, Mäntyharju

Aloitus sopimuksen mukaan.

22.11.2023

Hei eläkeläinen! Oletko sosiaali- ja terveysalan osaaja ja kaipailet lisätienestiä tai merkityksellistä tekemistä eläkepäivien oheen? Haluamme Savaksella tarjota työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan osaajille eri elämänvaiheissa iästä riippumatta.

Savaksella on useita kehitysvammayksiköitä Etelä ja Pohjois-Savon alueella. Paikkakuntia ovat: Kiuruvesi, Iisalmi, Kuopio, Varkaus, Pieksämäki, Mikkeli, Mäntyharju, Savonlinna.

Meillä voit työskennellä omaan elämäntilanteeseesi sopivasti ja samalla saada vaihtelua arkeesi sekä työyhteisön ja asiakkaidemme seuraa eläkepäiville. Savaksella voit työskennellä eripituisissa sijaisuuksissa tai tarvittaessa töihin kutsuttavana keikkatyöntekijänä. Tehtäviisi kuuluu koulutuksestasi ja yksiköstä riippuen asiakkaiden perushoitoa, lääkehoitoa, omaisyhteistyötä sekä päivätoiminnan toteuttamista. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun kiinnostuksen kohteesi ja osaamisesi. Työ on palvelukodeissa 2- tai 3-vuorotyötä ja päivätoiminnassa päivätyötä. Työ on joustavaa keikkatyötä oma elämäntilanteesi huomioon ottaen. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.
Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan tutkinto, hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä kiinnostusta kehitysvammatyöhön, jätä meille hakemuksesi sähköpostilla rekrytointi@savas.fi tai jätä yhteystiedot QR-koodin kautta.

Usein kysyttyä -sivulle ›