Ohjaajia kesätyö, Kallion palvelukoti - Savas

Ohjaajia kesätyö, Kallion palvelukoti

Ohjaajia kesätyö, Kallion palvelukoti, Kiuruvesi

Määräaikainen työsuhde kesälomakauden ajalle (touko-syyskuu), aloitus sekä työsuhteen kesto sopimuksen mukaan.  

10.11.2023

Haemme ohjaajia kesätöihin Savas-Säätiön Iisalmen ja Kiuruveden yksiköihin. Savas-yksiköitä Iisalmessa ovat asumispalveluyksiköt Sorsapuiston kodit, Kirkonsalmen palvelukoti, Marjahaan palvelukoti, Haipakka-asunnot sekä päivätoimintayksikkö Osallisuustalo AITO ja Kiuruvedellä Kallion palvelukoti. Yksiköt tarjoavat kehitysvammaisten/ autisminkirjon asiakkaiden asumispalveluita ja päivätoimintaa. Asumispalveluissa ohjaajan työ on kolmivuorotyötä ja päivätoiminnassa päivätyötä.   

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän organisaatiossamme. Yksiköissämme saat ammattitaitoisen henkilökunnan jatkuvan tuen, sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Työssämme olemme mukana asiakkaidemme kaikissa elämän käänteissä iloineen ja suruineen. Sinulta odotamme sinulta innokkuutta oppia uutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Mielestämme asenne ratkaisee!   

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan koulutus (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) tai alalle opiskelu/ alan opinnot. Opiskelijana tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoittelun palkallisena kesän aikana.  
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.   

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 31.3.2024 mennessä
sähköpostitse rekrytointi@savas.fi tai klikkaa oheista qr-koodia ja täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Teemme rekrytointeja jo hakuajan aikana. Voit mainita hakemuksessasi yksikön, johon haluaisit hakea.  
Tiedustelut: asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508.   Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.   

Usein kysyttyä -sivulle ›