Ohjaajia, kesätyöpaikat/ Mikkelin ja Mäntyharjun yksiköt - Savas

Ohjaajia, kesätyöpaikat/ Mikkelin ja Mäntyharjun yksiköt

Ohjaajia, kesätyöpaikat/ Mikkelin ja Mäntyharjun yksiköt, Mäntyharju

Määräaikainen työsuhde kesälomakauden ajalle (touko-syyskuu), aloitus sekä työsuhteen kesto sopimuksen mukaan.  

10.01.2024

Haemme ohjaajia kesätöihin Savas-Säätiön Mikkelin sekä Mäntyharjun yksiköihin. Savas-yksiköitä Mikkelissä ovat Pihkapuiston palvelukoti, Oksakujan palvelukoti, Maahisentaipaleen asunnot ja Tupa-palvelut sekä Mäntyharjulla Lehtolan kodit. Yksiköt tarjoavat kehitysvammaisten/ autisminkirjon asiakkaiden asumispalveluita. Asumispalveluissa ohjaajan työ on kaksi- ja kolmivuorotyötä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän organisaatiossamme. Yksiköissämme saat ammattitaitoisen henkilökunnan jatkuvan tuen, sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Työssämme olemme mukana asiakkaidemme kaikissa elämän käänteissä iloineen ja suruineen. Sinulta odotamme innokkuutta oppia uutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Mielestämme asenne ratkaisee!   
Säätiö tarjoaa kahvin/teen työpäivän aikana sekä Epassi-edun työsuhteen pituuden mukaan. 

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan koulutus (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) tai alalle opiskelu/ alan opinnot. Huomioimme myös alan opiskelijat, jolloin tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoittelun palkallisena. 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 31.3.2024 mennessä
sähköpostitse rekrytointi@savas.fi tai klikkaa oheista qr-koodia ja täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.
Teemme rekrytointeja jo hakuaikana. Voit mainita hakemuksessasi yksikön, johon haluaisit työllistyä.  
Tiedustelut: asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508.   Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.   

Usein kysyttyä -sivulle ›