Varajohtaja, Rahkapuiston asunnot - Savas

Varajohtaja, Rahkapuiston asunnot

Varajohtaja, Rahkapuiston asunnot, Pieksämäki

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus 18.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

12.05.2022

Etsimme ammattitaitoista hyvää tyyppiä tiimiimme. Haluatko, että työsi on elämänmakuista ja vaihtelevaa? Haluaisitko olla osa yhteisöllistä ja hyvällä huumorilla varustettua Rahkapuiston asuntojen yhteisöä? Asiakkaamme toivovat, että sinulta löytyy huumoria ja iloisuutta sekä auttavainen ja positiivinen työote.

Rahkapuiston asunnot tarjoaa yhteisöllisen asumista kehitysvammaisille henkilöille. Yhteisöllisen asumisen lisäksi tarjoamme asumisen tuki- ja ohjauspalveluita eli TUPA-palveluita omissa tukiasunnoissa asuville erityistä tukea tarvitseville asiakkaille.

Ohjaajan työ on kaksivuorotyötä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Varajohtajana teet asiakastyön lisäksi hallinnon tehtäviä yksikön johtajan rinnalla ja sijaistat tarvittaessa yksikön johtajaa. Tarjoamme laaja-alaisen perehdytyksen ja mahdollisuuden johtamiskoulutukseen työn ohella. Savaslaisena saat mahtavan työryhmän tuen sekä työpaikkaedut. Olemme pieni työyhteisö, johon toivottaisimme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Odotamme sinulta ammattikorkeakoulutasoista sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti) sekä avointa mieltä ja asiakkaita arvostavaa työotetta. Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat.
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 29.9.2023 mennessä sähköpostilla: rekrytointi@savas.fi.
Laitathan hakemuksesi pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tule rohkeasti tutustumaan ja kuulemaan meistä lisää!
Tiedustelut: Va yksikön johtaja Minna Koikkalainen, puh. 044 430 6340 tai asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508.
Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.

Usein kysyttyä -sivulle ›