AVEKKI kertauskoulutus - Savas

AVEKKI kertauskoulutus     

03.07.2024

AVEKKI kertauskoulutus

28.11.2024, klo 12.30-15.45

Suur-Savonkatu 1-3. , Mikkeli

Koulutuksessa kerrataan AVEKKI-toimintatapamalli sekä käydään läpi uusimat ohjeistukset. Koulutuksessa tehdään harjoitteita, joten puheuduthan liikkumisen mahdollistaviin vaatteisiin.

AVEKKI kertauskoulutus on tarkoitettu työntekijöille, joilla on AVEKKI-koulutus suoritettuna. Koulutuksen hinta sisältää todistuksen.

Kouluttajana toimii Jani Jämsä

Jani on koulutukseltaan sosionomi ja työskentelee pääasiallisesti lastensuojelun parissa, jossa hän toimii tiiminvetäjänä erityisen huolenpidon yksikössä. Työkokemusta erityisen haastavien nuorten parissa on kertynyt vuodesta 2006 alkaen. Turvallisuusalalla Jani on työskennellyt monenlaisissa tehtävissä vuodesta 2001 alkaen ja esihenkilön tehtävissä vuodesta 2013 alkaen. AVEKKI ja turvallisuusalan kouluttajana Jani on toiminut vuodesta 2015 alkaen. Kokemusta kouluttajana on kertynyt lastensuojelusta, varhaiskasvatuksesta, nuorisotyöstä, kouluista, oppilaitoksista, vanhustyöstä, kehitysvammaisista ja asiakaspalvelun eri aloista.

Erityisosaamisalueet ovat haasteelliset lapset ja nuoret, kehitysvammaiset sekä uhkatilanteet. Jani on opiskellut myös defusing-ohjaajaksi, sekä turvallisuusvalvojaksi. Janilla on myös vahva osaaminen voimavarakeskeisestä perhetyöstä, sekä traumatyön alueilta.

Koulutusjärjestelyt:

  • Koulutus järjestetään 28.11.24 klo 12.30-15.45
  • Koulutus järjestetään Kamppailuareenalla Mikkelissä (Suur-Savonkatu 1-3.)
  • Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 13.11.2024
  • Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

 Peruutusehdot

Koulutukseen osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksettomasti ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan koulutukseen esteen vuoksi, voi hänen tilalleen osallistua organisaatiosta toinen henkilö.

Savaksen ohjaus- ja koulutuspalvelut pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

Lisätietoja: katja.kirjalainen@savas.fi

Koulutuksen hinta: 75 € (+ alv.)

Ilmoittaudu koulutukseen
Usein kysyttyä -sivulle ›