Opiskelijalle - Savas

Opiskelijalle

Hei opiskelija!

Haluatko kehittyä ammatillisesti ja tehdä merkityksellistä työtä? Kiinnostaako ohjaajan työ moniammatillisessa tiimissä?

Työssäoppimisen jaksolla Savaksella pääset kokemaan vammaistyön monipuolisuutta.
Pääset harjoittelemaan erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden ohjaamista ja tukemista, perushoitoa sekä päivittäisten asioiden hoitamista heidän kanssaan. Asiakkaamme tarvitsevat tukea ja ohjausta mm. psyykkisen hyvinvoinnin, elämänhallinnan, sosiaalisten suhteiden sekä vuorovaikutustaitojen alueilla.

Opiskelijat ovat meille arvokkaita tulevaisuuden työntekijöitä. Siksi avoin ja vastavuoroinen yhteistyö oppilaitosten kanssa on meille tärkeää.

Opiskelijaksi Savakselle -opas Opiskelijan opas Anna palautetta työharjoittelustasi
ohjaus-1-e1652178183689
IMG-20210521-WA0004-e1639399614850

Työharjoittelupaikkojen hakeminen

AMK-opiskelijat voivat varata harjoittelujakson Jobiilin kautta. Jobiilista löydät yksikkökuvaukset ja yhteystiedot.
Lähihoitajaopiskelijat voivat tehdä varaukset työelämän oppimisjaksoille Tiituksen kautta tai olla yhteydessä suoraan yksiköihimme.

Kaikki meille työharjoitteluun tulevat opiskelijat haastatellaan. Vieraillessasi yksikössä näet ja kuulet tarkemmin yksikön toiminnasta.
Katso liitteestä mihin opintoihin liittyviä harjoitteluja tai työelämän oppimisjaksoja voit yksiköissämme suorittaa. Liitteeseen on myös merkattu mitkä yksikkömme sopivat alle 18-vuotiaille.

Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja näyttöjen tekemisen paikat Savaksella (pdf)

Opinnäytetyöt ja tutkimukset

Kehittävä työote on Savaksella työn lähtökohta. Opinnäytetyöt sekä erilaiset tutkimus- ja kehittämistyöt ovat tärkeä osa toimintamme kehittämistä.

Voit kysellä opinnäytetöiden aiheita Savaksen kehittämispäällikkö Kirsi Manniselta. Opinnäytetyönaihe saattaa myös nousta työharjoitteluyksikössä ollessasi. Muista toimia Savaksen lupamenettelyn mukaisesti. Yhteistyössä kehitämme entistä laadukkaampaa toimintaa.

IMG-20210521-WA0002-e1639399902258
ohjaus-6-e1640080673752

Oppisopimus

Meillä voit suorittaa lähihoitajan opinnot oppisopimuksella.
Voit aloittaa oppisopimusopiskelun opintojen kaikissa vaiheissa. Oppisopimuksen aikana tehtävästä työstä maksamme sinulle palkkaa.

Oppisopimuspaikkaa voit hakea osoitteesta rekrytointi@savas.fi. Kirjoita hakemukseen, missä yksikössä tai kaupungissa olisit kiinnostunut suorittamaan oppisopimusopiskelua.

TET-jaksot

9-luokkalaiset voivat tulla tutustumaan toimintamme TET-jaksoilla. 1-2 viikon tutustumisjakson aikana saat tietoa ja kokemusta vammaisalan työelämästä. Savas palkitsee tutustumisjaksosi 50-100 euron arvoisella stipendillä.

TET-paikkaa voit hakea osoitteesta rekrytointi@savas.fi. Kirjoita hakemukseen missä yksikössä tai kaupungissa olisit kiinnostunut tekemään TET-jaksosi. Yksikön johtaja kutsuu sinut haastatteluun.

Opas TET-jaksoille
ohjaus-4-e1652084980565
Usein kysyttyä -sivulle ›