Työskentely Savaksella - Savas

Työskentely Savaksella

Työtä, joka jättää jäljen

Osaava, työhönsä motivoitunut ja innostunut sekä hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme peruspilareita. Meillä työskentelee suuri joukko osaavia sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaisia (mm. sosionomeja, lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia).

Koulutuskäytäntömme mahdollistavat työntekijöille oman osaamisensa päivittämisen ja uudistamisen suunnitelmallisesti säätiön palvelutoiminnan tarpeet huomioiden. Laaja-alainen työterveyshuolto ja työkykyä ylläpitävä toiminta edistävät työhyvinvointia.

Säätiön johtamiskulttuuri on tasa-arvoinen ja mahdollistaa jokaisen työntekijän osallistumisen päätöksentekoon. Toimiva tiedonkulku ja työntekijöiden osallistumista mahdollistavat areenat ovat tärkeä osa johtamiskulttuuria.

Asiakaslähtöistä työtä

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja opiskelen työn ohessa sairaanhoitajaksi. Työ moniammatillisessa tiimissä on hyvin asiakaslähtöistä; esimerkiksi perushoitoa ja asiakkaan tukemista arkisissa askareissa.

Taika, ohjaaja

Asenne ratkaisee

Työssäni parasta on se, että tätä tehdään pitkälti omalla persoonalla. Asenne ratkaisee ja kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan. Olen oppinut kohtaamaan erilaisuutta ennakkoluulottomasti ja rennompaa suhtautumista elämään.

Oskari, ohjaaja

Saara ja Ada kertovat ohjaajan työstä:

Sykkiikö sydämesi vammaistyölle?

Haluatko kehittyä ammatillisesti? Kiinnostaako ohjaajan tai yksikön johtajan työ moniammatillisessa tiimissä? Nyt siihen olisi tilaisuus!

Tutustu avoimiin Savas-työpaikkoihin.

Ellei avoimista paikoista juuri nyt löydy sinulle sopivaa tehtävää, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköisellä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Täytä yhteydenottolomake

Tule töihin Savas-Säätiöön!

Tarjoamme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille töitä lyhyistä sijaisuuksista aina vakinaisiin työsuhteisiin useilla paikkakunnilla Savossa.

Meillä on mahdollisuus kokoaika-, osa-aika- ja keikkatyöhön.
Opiskeluaikainen keikkatyöskentely on hyvä väylä valmistuttua työllistyä Savas-sijaisuuksiin tai vakinaisiin työtehtäviin. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille.

Tutustu tällä hetkellä avoimena oleviin Savas-työpaikkoihin.

Lyhyitä sijaisuuksia, keikkatöitä, harjoittelupaikkoja ja oppisopimuspaikkoja voit tiedustella suoraan yksiköiden johtajilta.
Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse: rekrytointi@savas.fi.

Yhteystiedot

Avoimet työpaikat

Iisalmi

Iisalmi

ohjaajia Iisalmen yksiköihin eripituisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin.

Kerimäki

Kerimäki

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Kiuruvesi

Kiuruvesi

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan.

Kuopio

Kuopio

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Kuopio

2 ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022 – 3.9.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan

Mäntyharju

Mäntyharju

Määräaikainen työsuhde 12.9.2022 - 8.1.2023

Mikkeli

Mikkeli

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaen 1.9 tai sopimuksen mukaan (100% työaika).

Varkaus

Varkaus

määräaikainen ajalle 17.10.2022-23.6.2023 (100% työaika)

Usein kysyttyä -sivulle ›

Tapahtuu somessa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
SAVAS

... See MoreSee Less

2 days ago
SAVAS

Pihkapuiston asiakkaita pääsi nauttimaan maatilalla olosta. Siellä sai siivota karsinoita, silitellä vanhaa tallikissaa sekä hykerrellä vanhan auton kyydissä. Ihana kesäpäivä. ... See MoreSee Less

3 days ago
SAVAS

Haluatko kehittyä ammatillisesti? Kiinnostaako ohjaajan työ moniammatillisessa tiimissä? Nyt siihen olisi tilaisuus! ... See MoreSee Less

Haluatko kehittyä ammatillisesti? Kiinnostaako ohjaajan työ moniammatillisessa tiimissä? Nyt siihen olisi tilaisuus!
4 days ago
SAVAS

Savas-Säätiön Osalliseksi-hankkeen osallisuuspajoissa kuvattiin tällä viikolla videoita. Kuvattavat kertoivat, mitä osallisuus on heidän elämässään. Kuvaukset sujuivat hienosti, kiitos osallistujille! 🧡 Editoinnin jälkeen päästään ihailemaan lopputulosta. Kuvauksesta ja editoinnista vastaa Savas-Säätiön viestintäassistentti Nico. #OmannäköinenOsallisuus ... See MoreSee Less

Savas-Säätiön Osalliseksi-hankkeen osallisuuspajoissa kuvattiin tällä viikolla videoita. Kuvattavat kertoivat, mitä osallisuus on heidän elämässään. Kuvaukset sujuivat hienosti, kiitos osallistujille! 🧡 Editoinnin jälkeen päästään ihailemaan lopputulosta. Kuvauksesta ja editoinnista vastaa Savas-Säätiön viestintäassistentti Nico. #OmannäköinenOsallisuusImage attachment
Lataa lisää