Työskentely Savaksella - Savas

Työskentely Savaksella

Työtä, joka jättää jäljen

Osaava, työhönsä motivoitunut ja innostunut sekä hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme peruspilareita. Meillä työskentelee suuri joukko osaavia sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaisia (mm. sosionomeja, lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia).

Koulutuskäytäntömme mahdollistavat työntekijöille oman osaamisensa päivittämisen ja uudistamisen suunnitelmallisesti säätiön palvelutoiminnan tarpeet huomioiden. Laaja-alainen työterveyshuolto ja työkykyä ylläpitävä toiminta edistävät työhyvinvointia.

Säätiön johtamiskulttuuri on tasa-arvoinen ja mahdollistaa jokaisen työntekijän osallistumisen päätöksentekoon. Toimiva tiedonkulku ja työntekijöiden osallistumista mahdollistavat areenat ovat tärkeä osa johtamiskulttuuria.

Asiakaslähtöistä työtä

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja opiskelen työn ohessa sairaanhoitajaksi. Työ moniammatillisessa tiimissä on hyvin asiakaslähtöistä; esimerkiksi perushoitoa ja asiakkaan tukemista arkisissa askareissa.

Taika, ohjaaja

Asenne ratkaisee

Työssäni parasta on se, että tätä tehdään pitkälti omalla persoonalla. Asenne ratkaisee ja kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan. Olen oppinut kohtaamaan erilaisuutta ennakkoluulottomasti ja rennompaa suhtautumista elämään.

Oskari, ohjaaja

Saara ja Ada kertovat ohjaajan työstä:

Sykkiikö sydämesi vammaistyölle?

Haluatko kehittyä ammatillisesti? Kiinnostaako ohjaajan tai yksikön johtajan työ moniammatillisessa tiimissä? Nyt siihen olisi tilaisuus!

Tutustu avoimiin Savas-työpaikkoihin.

Ellei avoimista paikoista juuri nyt löydy sinulle sopivaa tehtävää, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköisellä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Täytä yhteydenottolomake

Tule töihin Savas-Säätiöön!

Tarjoamme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille töitä lyhyistä sijaisuuksista aina vakinaisiin työsuhteisiin useilla paikkakunnilla Savossa.

Meillä on mahdollisuus kokoaika-, osa-aika- ja keikkatyöhön.
Opiskeluaikainen keikkatyöskentely on hyvä väylä valmistuttua työllistyä Savas-sijaisuuksiin tai vakinaisiin työtehtäviin. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille.

Tutustu tällä hetkellä avoimena oleviin Savas-työpaikkoihin.

Lyhyitä sijaisuuksia, keikkatöitä, harjoittelupaikkoja ja oppisopimuspaikkoja voit tiedustella suoraan yksiköiden johtajilta.
Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse: rekrytointi@savas.fi.

Yhteystiedot

Avoimet työpaikat

Iisalmi

Iisalmi

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan.

Iisalmi

Kesätyöt Iisalmen yksiköissä.

Kiuruvesi

Kiuruvesi

Määräaikaisia kesäsijaisuuksia kesälle 2022.

Kuopio

Kuopio

Kesätyöt Kuopion yksiköissä.

Mäntyharju

Mäntyharju

Kesätyöt Lehtolan palvelukodissa.

Mikkeli

Mikkeli

Määräaikainen työsuhde ajalle 6.6.-28.8.2022.

Mikkeli

Haemme pariskuntaa vanhemmiksi erityisille lapsille uuteen, Mikkeliin perustettavaan ammatilliseen perhekotiimme.

Mikkeli

Kesätyöt Mikkelin yksiköissä.

Pieksämäki

Pieksämäki

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus 4.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

Varkaus

Varkaus

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan.

Varkaus

Kesätyöt Tapionkodissa.

Varkaus

Kesätyöt Kuparisepän palvelukodissa.

Usein kysyttyä -sivulle ›

Tapahtuu somessa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 day ago
SAVAS

Savaksella työpuhelimet ovat ohjaajien työvälineitä. Mobiilikirjaaminen on myös hyvä tapa osallistaa asiakkaita päivittäisiin kirjauksiin. 📱

#mobiilikirjaus #osallisuus #ihminenedellä
... See MoreSee Less

Savaksella työpuhelimet ovat ohjaajien työvälineitä. Mobiilikirjaaminen on myös hyvä tapa osallistaa asiakkaita päivittäisiin kirjauksiin. 📱

#mobiilikirjaus #osallisuus #ihminenedelläImage attachmentImage attachment
2 days ago
SAVAS

Liikuntapäivässä Tanhuvaaran Urheiluopistolla 16.5. oli mukana myös Tupa-asiakkaita Pieksämäeltä. Hauskaa oli, sai kokeilla uusia lajeja ja tavata tuttavia. /TUPA-Anu😊👌 ... See MoreSee Less

Liikuntapäivässä Tanhuvaaran Urheiluopistolla 16.5. oli mukana myös Tupa-asiakkaita Pieksämäeltä. Hauskaa oli, sai kokeilla uusia lajeja ja tavata tuttavia. /TUPA-Anu😊👌Image attachmentImage attachment
6 days ago
SAVAS

Katajamäen henkilökunnan tyhy-päivässä kisailtiin kesäolympialaisten merkeissä. Yhteistyö hioutui ja tiimihenki oli huipussa.

#KatajamäenToimintakeskus #tyhy
... See MoreSee Less

Katajamäen henkilökunnan tyhy-päivässä kisailtiin kesäolympialaisten merkeissä. Yhteistyö hioutui ja tiimihenki oli huipussa.

#KatajamäenToimintakeskus #tyhyImage attachmentImage attachment
7 days ago
SAVAS

Pihkapuiston toimintakeskuksessa kävi Vexi soittamassa asiakkaille musiikkia. Hetki vei mukanansa kaikki, niin asiakkaat kuin henkilökunnankin. Kesällä kohdataan Vexi uudelleen. ... See MoreSee Less

7 days ago
SAVAS

VAVE-hankkeessa tuotettiin videoita opiskelijoille kertomaan vammaisalan mahdollisuuksista ja monipuolisuudesta. Videot löytyy Vetoa Vammaisalalle YouTube kanavalta.

Videoilla kuvataan Teron päivää, Vuorovaikutusta asiakkaan kanssa, Kehitysvamma-alaa työpaikkana sekä Vammaistyön monipuolisia työtapoja.

Videoista bongailtavissa myös tuttuja Savaslaisia 😍

#vetoavammaisalalle #esr #vipuvoimaaeulta #eteläsavonelykeskus #esedu #samiedu #diakamk #vaalijala #stepkoulutus #savassaatio #osallisuus #ihminenedellä #KatajamäenToimintakeskus #PihkapuistonToimintakeskus
... See MoreSee Less

Video image
Lataa lisää