Usein kysyttyä - Savas

Usein kysyttyä

1

Miten tullaan asukkaaksi palvelukotiin?

Ota yhteyttä omaan sosiaalityöntekijääsi kuntaan ja kerro tarpeestasi. Olet tervetullut tutustumaan palvelukoteihimme. Mikäli kiinnostut asumisesta Savaksella, täytä asuntohakemus.

Katso vapaat asunnot

2

Miten voi vuokrata tukiasunnon?

Tukiasunnot on tarkoitettu henkilöille, jotka kykenevät palvelukotiasumista omatoimisempaan asumiseen, mutta tarvitsevat kuitenkin asumisessaan ohjausta ja muuta tukea. Asunnon saannin ehtona on, että asukkaan kotikunta on sitoutunut järjestämään asukkaan asumisessa tarvitsemat tukipalvelut. Ota yhteyttä omaan sosiaalityöntekijääsi kuntaan ja kerro tarpeestasi.

Katso vapaat asunnot

3

Kenelle päivätoiminta on tarkoitettu?

Päivätoimintamme on tarkoitettu pääasiassa palvelukodeissamme asuville henkilöille. Päivätoimintaan voi osallistua myös muualla asuvia henkilöitä. Ota yhteyttä omaan sosiaalityöntekijääsi kuntaan ja kerro tarpeestasi. Olet tervetullut tutustumaan toimintakeskuksiimme.

Katso toimintakeskusten tiedot

4

Miten pääsee töihin Savas-Säätiöön?

Avoimet Savas-työpaikat löydät nettisivuiltamme. Kustakin hakuilmoituksesta selviää ohjeet kyseisen työpaikan hakemiseksi. Lyhyitä sijaisuuksia ja keikkatöitä voit tiedustella myös suoraan yksiköistämme.

Lue lisää työskentelystä Savaksella ja katso avoimet työpaikat

5

Voiko Savas-Säätiöön hakea töihin avoimella hakemuksella?

Kaikkia avoimia työpaikkojamme tulee hakea hakuilmoituksen ohjeiden mukaan. Ellei avoimista työpaikoistamme juuri nyt löydy sinulle sopivaa tehtävää, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi yhteydenottolomakkeella.

Ilmoita kiinnostuksestasi sähköisellä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä
Usein kysyttyä -sivulle ›