AVEKKI-koulutus (12h) - Savas

AVEKKI-koulutus (12h)

30.11.2023

AVEKKI-koulutus (12h)

09.09.2024 - 10.09.2024, klo 12.30-15.45

Suur-Savonkatu 1-3. Mikkeli, Mikkeli

AVEKKI on Aggressioon puuttumista Vuorovaikutuksen, Ennaltaehkäisyn, ennakoinnin sekä hallinnan kautta ja toimintatapamalli sisältää Kouluttamista, Kehittämistä sekä yhteiskuntaan Integrointia.

AVEKKI-toimintamallin keskeisiä arvoja ja periaatteita ovat mm. yksilön ihmisarvon kunnioittaminen, yhteisöllisyys, dialogisuus sekä hoidollisuus ja kivuttomuus.

AVEKKI-toimintatapamalli tarjoaa keinoja eri hoitotoimenpiteiden ja tehtävien suorittamiseen sekä itsensä suojaamiseen. Yhteiset toimintatavat takaavat työ- ja asiakasturvallisuuden.

Koulutuksessa käydään läpi AVEKKI-toimintatapamallin teoriaa sekä käytäntöjä. Koulutuksessa tehdään harjoitteita, joten puheuduthan liikkumisen mahdollistaviin vaatteisiin.

AVEKKI-koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityisryhmiin kuuluvien asiakkaiden kanssa. Avekki-koulutuksen kesto on 12 tuntia, joka jakautuu kahdelle koulutuspäivälle. Ensimmäinen päivä sisältää AVEKKI-toimintatapamallin teoriaa, toisena päivänä keskitytään enemmän käytännön harjoitteisiin. Koulutuksen hinta sisältää todistuksen.

Kouluttajana toimii Jani Jämsä

Jani on koulutukseltaan sosionomi ja työskentelee pääasiallisesti lastensuojelun parissa, jossa hän toimii tiiminvetäjänä erityisen huolenpidon yksikössä. Työkokemusta erityisen haastavien nuorten parissa on kertynyt vuodesta 2006 alkaen. Turvallisuusalalla Jani on työskennellyt monenlaisissa tehtävissä vuodesta 2001 alkaen ja esihenkilön tehtävissä vuodesta 2013 alkaen. AVEKKI ja turvallisuusalan kouluttajana Jani on toiminut vuodesta 2015 alkaen. Kokemusta kouluttajana on kertynyt lastensuojelusta, varhaiskasvatuksesta, nuorisotyöstä, kouluista, oppilaitoksista, vanhustyöstä, kehitysvammaisista ja asiakaspalvelun eri aloista.

Erityisosaamisalueet ovat haasteelliset lapset ja nuoret, kehitysvammaiset sekä uhkatilanteet. Jani on opiskellut myös defusing-ohjaajaksi, sekä turvallisuusvalvojaksi. Janilla on myös vahva osaaminen voimavarakeskeisestä perhetyöstä, sekä traumatyön alueilta.

Koulutusjärjestelyt:

  • Koulutus järjestetään 9-10.9.24 klo 9-15.45
  • Koulutuksen ensimmäinen päivä 9.9. klo 9-15.45 järjestetään Maahisentaipaleen asuntojen Kubituvalla (Maahisentaival 9 A, Mikkeli)
  • Koulutuksen toinen päivä 10.9. klo 9-15.45 järjestetään Kamppailuareenalla (Suur-Savonkatu 1-3, Mikkeli)
  • Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 15.8.2024
  • Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksettomasti ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan koulutukseen esteen vuoksi, voi hänen tilalleen osallistua organisaatiosta toinen henkilö.

Savaksen ohjaus- ja koulutuspalvelut pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

Lisätietoja: katja.kirjalainen@savas.fi

Koulutuksen hinta: 210€ (+ alv.)

Ilmoittaudu koulutukseen
Usein kysyttyä -sivulle ›