AVEKKI kertauskoulutus - Savas

AVEKKI kertauskoulutus     

30.11.2023

AVEKKI kertauskoulutus

02.10.2024, klo 12.30-16.00

Kuopio

Koulutuksessa kerrataan AVEKKI-toimintatapamalli sekä käydään läpi uusimat ohjeistukset. Koulutuksessa tehdään harjoitteita, joten puheuduthan liikkumisen mahdollistaviin vaatteisiin.

AVEKKI kertauskoulutus on tarkoitettu työntekijöille, joilla on AVEKKI-koulutus suoritettuna. Koulutuksen hinta sisältää todistuksen.

Kouluttajana toimii Raimo Lappalainen

Raimo on koulutukseltaan fysioterapeutti ja on työskennellyt mm. erityisryhmien parissa liikunnanohjaajana vuodesta 1995. Turvallisuuskoulutuksia Raimo pitänyt ammatikseni vuodesta 1997 ja sitä ennen satunnaisesti useita vuosia. Kouluttajakokemusta Raimolla on erityisesti kouluista ja oppilaitoksista, kehitysvammaisten, autisminkirjon ja muistisairaiden parista sekä psykiatrisista sairaaloista.

Raimo toimii Avekki kouluttajana ja Avekki kehittämistyöryhmän jäsenenä. Raimo on toiminut myös Avekki kouluttajien kouluttajana. Lisäkoulutusta Raimo on hankkinut opiskelemalla turvallisuusvalvojaksi, vartijoiden voimankäytön kouluttajaksi, järjestysvalvojien kouluttajaksi ja ergonomiakorttikouluttajaksi.

Koulutusjärjestelyt:

  • Koulutus järjestetään 2.10.24 klo 12.30-16.00
  • Koulutus järjestetään Särkiniemen toimintakeskuksella (Sammallahdentie 24 C, 70700 Kuopio)
  • Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 9.9.2024
  • Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksettomasti ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan koulutukseen esteen vuoksi, voi hänen tilalleen osallistua organisaatiosta toinen henkilö.

Savaksen ohjaus- ja koulutuspalvelut pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

Lisätietoja: katja.kirjalainen@savas.fi

Koulutuksen hinta: 75 € (+ alv.)

Ilmoittaudu koulutukseen
Usein kysyttyä -sivulle ›