AVEKKI-koulutus (12h) - Savas

AVEKKI-koulutus (12h)

30.11.2023

AVEKKI-koulutus (12h)

04.11.2024 - 05.11.2024

Asemakatu 4, Kuopio

AVEKKI on Aggressioon puuttumista Vuorovaikutuksen, Ennaltaehkäisyn, ennakoinnin sekä hallinnan kautta ja toimintatapamalli sisältää Kouluttamista, Kehittämistä sekä yhteiskuntaan Integrointia.

AVEKKI-toimintamallin keskeisiä arvoja ja periaatteita ovat mm. yksilön ihmisarvon kunnioittaminen, yhteisöllisyys, dialogisuus sekä hoidollisuus ja kivuttomuus.

AVEKKI-toimintatapamalli tarjoaa keinoja eri hoitotoimenpiteiden ja tehtävien suorittamiseen sekä itsensä suojaamiseen. Yhteiset toimintatavat takaavat työ- ja asiakasturvallisuuden.

Koulutuksessa käydään läpi AVEKKI-toimintatapamallin teoriaa sekä käytäntöjä. Koulutuksessa tehdään harjoitteita, joten puheuduthan liikkumisen mahdollistaviin vaatteisiin.

AVEKKI-koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityisryhmiin kuuluvien asiakkaiden kanssa. Avekki-koulutuksen kesto on 12 tuntia, joka jakautuu kahdelle koulutuspäivälle. Ensimmäinen päivä sisältää AVEKKI-toimintatapamallin teoriaa, toisena päivänä keskitytään enemmän käytännön harjoitteisiin. Koulutuksen hinta sisältää todistuksen.

Kouluttajana toimii Raimo Lappalainen

Raimo on koulutukseltaan fysioterapeutti ja on työskennellyt mm. erityisryhmien parissa liikunnanohjaajana vuodesta 1995. Turvallisuuskoulutuksia Raimo pitänyt ammatikseni vuodesta 1997 ja sitä ennen satunnaisesti useita vuosia. Kouluttajakokemusta Raimolla on erityisesti kouluista ja oppilaitoksista, kehitysvammaisten, autisminkirjon ja muistisairaiden parista sekä psykiatrisista sairaaloista.

Raimo toimii Avekki kouluttajana ja Avekki kehittämistyöryhmän jäsenenä. Raimo on toiminut myös Avekki kouluttajien kouluttajana. Lisäkoulutusta Raimo on hankkinut opiskelemalla turvallisuusvalvojaksi, vartijoiden voimankäytön kouluttajaksi, järjestysvalvojien kouluttajaksi ja ergonomiakorttikouluttajaksi.

Koulutusjärjestelyt:

  • Koulutus järjestetään 4-5.11.24
  • Koulutuksen ensimmäinen päivä 4.11. klo 8.30-16.00
  • Koulutuksen toinen päivä 10.9. klo 8,30-12.00
  • Koulutuspaikkana toimii Palvelualan opisto (Asemakatu 4, Kuopio)
  • Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 10.10.2024
  • Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksettomasti ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan koulutukseen esteen vuoksi, voi hänen tilalleen osallistua organisaatiosta toinen henkilö.

Savaksen ohjaus- ja koulutuspalvelut pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

Lisätietoja: katja.kirjalainen@savas.fi

Koulutuksen hinta: 210€ (+ alv.)

Ilmoittaudu koulutukseen
Usein kysyttyä -sivulle ›