Toteutuuko asiakkaasi osallisuus? -koulutus - Savas

Toteutuuko asiakkaasi osallisuus? -koulutus  

30.01.2024

Toteutuuko asiakkaasi osallisuus? -koulutus

28.08.2024, klo 13.00-15.00

Etäkoulutus

Koulutuksessa saat tietoa osallisuudesta sekä kuinka osallisuutta tuetaan ja arvioidaan.  Koulutuksessa esitellään Omannäköinen osallisuus arviointi eli OMA-arviointi. OMA-arviointi on selkokielinen ja saavutettava työväline osallisuuden arviointiin kehitysvammaiselle henkilöille ja muille erityisryhmille.

Kouluttajana toimii Maria Eriksson

Yhteiskuntatieteiden kandidaatti, sosiaaliohjaaja ja muistikoordinaattori

Maria on työskennellyt monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä niin asukkaiden arjessa, kouluttajana ja kehittämisen tehtävissä. Maria on ollut muun muassa mukana kehittämässä erityistä tukea tarvitseville henkilöille suunniteltuja arvioinnintyökaluja, kuten MUISTIKKA-seurantaväline ja Omannäköinen osallisuus eli OMA-arviointi (esitellään koulutuksessa).

Koulutusjärjestelyt:

  • Koulutus järjestetään Teamsissa eikä siitä tehdä tallennetta.
  • Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 19.8.2024
  • Linkin koulutukseen saat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä
  • Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
  • Mikäli koulutukseen osallistuu samalta koneelta useampi henkilö, jokainen osallistuja ilmoittautuu erikseen. Organisaatio voi myös ilmoittaa henkilöt ryhmänä.
  • Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksettomasti ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruta lainkaan, veloitetaan koko koulutusmaksu.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan koulutukseen esteen vuoksi, voi hänen tilalleen osallistua organisaatiosta toinen henkilö.

Savaksen ohjaus- ja koulutuspalvelut pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

Lisätietoja: katja.kirjalainen@savas.fi

 

Koulutuksen hinta: 50 € (+ alv.)

Ilmoittaudu koulutukseen
Usein kysyttyä -sivulle ›