Toteutuuko asiakkaasi osallisuus? -koulutus - Savas

Toteutuuko asiakkaasi osallisuus? -koulutus  

30.01.2024

Toteutuuko asiakkaasi osallisuus? -koulutus

07.05.2024, klo 13.00-15.00

Etäkoulutus

Koulutuksessa saat tietoa osallisuudesta sekä kuinka osallisuutta tuetaan ja arvioidaan.  Koulutuksessa esitellään Omannäköinen osallisuus arviointi eli OMA-arviointi. OMA-arviointi on selkokielinen ja saavutettava työväline osallisuuden arviointiin kehitysvammaiselle henkilöille ja muille erityisryhmille.

Kouluttajana toimii Hanna Elfving

Sosionomi (yamk).

Hanna on työskennellyt pitkään kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa. Hanna on ollut mukana kehittämässä erityistä tukea tarvitseville henkilöille suunniteltua Omannäköinen osallisuus eli OMA-arviointia (esitellään koulutuksessa).

Koulutusjärjestelyt:

  • Koulutus järjestetään Teamsissa eikä siitä tehdä tallennetta.
  • Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 1.5.2024
  • Linkin koulutukseen saat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä
  • Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksettomasti ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruta lainkaan, veloitetaan koko koulutusmaksu.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan koulutukseen esteen vuoksi, voi hänen tilalleen osallistua organisaatiosta toinen henkilö.

Savaksen ohjaus- ja koulutuspalvelut pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

Lisätietoja: katja.kirjalainen@savas.fi

 

Koulutuksen hinta: 50 € (+ alv.)

Ilmoittaudu koulutukseen
Usein kysyttyä -sivulle ›