Tukiviittomat -koulutus - Savas

Tukiviittomat -koulutus  

30.11.2023

Tukiviittomat -koulutus

16.10.2024 - 31.10.2024, klo 13.00-15.00

Etäkoulutus

Tukiviittomat ovat viittomakielen viittomia, joita käytetään puheen rinnalla sekä täydentämässä puhetta. Tukiviittomat -koulutuksessa harjoitellaan arjen perusviittomia. Koulutus järjestetään kahdessa osassa: 16.10. sekä 31.10. Ensimmäisessä osassa käydään läpi viittomia, joita tarvitaan asumisen sekä päivä-/työtoiminnan arjessa. Toisella kerralla harjoittelemme viittomia osallistujien toiveiden mukaan. Koulutus on tarkoitettu kaikille, ketkä kokevat tukiviittomien olen avuksi omassa työssään. Et tarvitse aiempaa kokemusta viittomista.

Koulutusjärjestelyt:

  • Koulutus järjestetään kahdessa osassa 16.10.24 klo 13-15 sekä 31.10.24 klo 13-15
  • Koulutus järjestetään Microsoft Teamsillä, eikä siitä tehdä tallennetta.
  • Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 7.10.2024
  • Linkin koulutukseen saat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä
  • Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

 

Kouluttajana toimii

Katja Kirjalainen

Sosionomi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja, puhevammaisten tulkki (eat)

Katjalla on pitkä työkokemus kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden kanssa. Katja on toiminut kouluttajana ja ollut mukana vammaistyötä edistävässä hankkeessa.

 

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksettomasti ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruta lainkaan, veloitetaan koko koulutusmaksu.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan koulutukseen esteen vuoksi, voi hänen tilalleen osallistua organisaatiosta toinen henkilö.

Savaksen ohjaus- ja koulutuspalvelut pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Lisätietoja: katja.kirjalainen@savas.fi

Koulutuksen hinta: 100€ (+ alv.)

Ilmoittaudu koulutukseen
Usein kysyttyä -sivulle ›