Lähiohjaaja, Osallisuustalo Rahkapuisto - Savas

Lähiohjaaja, Osallisuustalo Rahkapuisto

Lähiohjaaja, Osallisuustalo Rahkapuisto, Pieksämäki

Lähiohjaajan sijaisuus (85 % työaika) 30.9.2024 saakka, aloitus sopimuksen mukaan.

23.01.2024

Haluatko olla osa Osallisuustalo Rahkapuiston työyhteisöä? Oletko kiinnostunut hyödyntämään työssäsi erilaisia taitoja kehitysvammaisten henkilöiden kanssa? Meillä pääset osalliseksi huumorintajuiseen, luovaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa voit oppia aina uutta.  

Osallisuustalo Rahkapuistossa tarjoamme monipuolista päivä- ja työtoimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Lähiohjaajan työhön kuuluvat kaikki asiakkaiden itsemääräämisoikeutta ja osallisuutta tukevat tehtävät päivätoiminnassa. Työ on päivätyötä arkisin. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yksikössämme. Savaslaisena saat hyvän perehdytyksen ja mahtavan työryhmän tuen, Epassi Flex -edun, työterveyshuollon sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja). Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat. Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 28.4.2024 mennessä sähköpostitse:
anne.holopainen@savas.fi. 

Laitathan hakemuksesi pian, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tiedustelut: yksikön johtaja Anne Holopainen, puh. 044 430 6343.
Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.

Usein kysyttyä -sivulle ›