Ohjaaja, Kallion koti - Savas

Ohjaaja, Kallion koti

Ohjaaja, Kallion koti, Kiuruvesi

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, aloitus sopimuksen mukaan. Kalliossa on myös määräaikaisia kesäsijaisuuksia kesälle 2024.

08.04.2022

Haluatko tehdä merkityksellistä sekä ikimuistoista työtä?
Kallio on lupsakka, iloinen ja onnellinen paikka. Kalliossa pääset osalliseksi idearikkaaseen ja kokeilunhaluiseen yhteisöön. Meillä voit oppia aina uutta.

Asiakkaamme ovat oman elämänsä asiantuntijoita ja päämiehiä, kukin omien vahvuuksiensa ja voimavarojensa mukaan. Huolehdimme jokaisen asiakkaamme yksilöllisistä tarpeista tavoitteenamme sujuva arki, iloineen ja suruineen. Ohjaajan työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yksikössämme.
Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja). Huomioimme hakijoissa myös opintonsa loppusuoralla olevat opiskelijat. Edellytämme sinulta tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 30.4.2024 mennessä sähköpostitse: rekrytointi@savas.fi tai anna-mari.kamarainen@savas.fi.
Haastatteluja pidetään koko hakuajan ja valinnat tehdään heti sopivan kesäsijaisen löytyessä. Hae siis pian!

Tiedustelut: yksikön johtaja Anna-Mari Kämäräinen, puh. 044 430 6359 tai asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508.
Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.

Usein kysyttyä -sivulle ›