Ohjaajia, kesätyöpaikat/ Kuopion yksiköt - Savas

Ohjaajia, kesätyöpaikat/ Kuopion yksiköt

Ohjaajia, kesätyöpaikat/ Kuopion yksiköt, Kuopio

Määräaikainen työsuhde kesälomakauden ajalle (touko-syyskuu), aloitus sekä työsuhteen kesto sopimuksen mukaan.  

10.01.2024

Haemme ohjaajia kesätöihin Savas-Säätiön Kuopion yksiköihin. Savas-yksiköitä Kuopiossa ovat asumispalveluyksiköt Louhumäen kodit, Särkiniemen kodit, Puijonsarven kodit ja Savolanniemen koti sekä päivätoimintayksikkö Louhumäen toimintakeskus. Yksiköt tarjoavat kehitysvammaisten/ autisminkirjon asiakkaiden asumispalveluita ja päivätoimintaa. Asumispalveluissa ohjaajan työ on kolmivuorotyötä ja päivätoiminnassa päivätyötä.   

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän organisaatiossamme. Yksiköissämme saat ammattitaitoisen henkilökunnan jatkuvan tuen, sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Työssämme olemme mukana asiakkaidemme kaikissa elämän käänteissä iloineen ja suruineen. Sinulta odotamme innokkuutta oppia uutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Mielestämme asenne ratkaisee!   

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan koulutus (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) tai alalle opiskelu/ alan opinnot. Opiskelijana tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoittelun palkallisena kesän aikana.  
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi 31.3.2024 mennessä
sähköpostitse rekrytointi@savas.fi tai klikkaa oheista qr-koodia ja täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.
Teemme rekrytointeja jo hakuajan aikana. Voit mainita hakemuksessasi yksikön, johon haluaisit hakea.  
Tiedustelut: asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508 tai yksikön johtaja Anna-Mari Eskelinen, puh, 044 430 6330.   Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä, eläke-edut TyEL:n mukaiset.   

Usein kysyttyä -sivulle ›